Blenheim Crescent

GEORGIAN TOWN HOUSE, NOTTING HILL

Pask

Double basement extension, architectural glazing and internal refurbishment

View all our work

We were briefed to extend this incredible 3000ftGeorgian townhouse with the addition of a double basement and a lower ground floor garden, which involved significant excavation to well below the water-table.

In order to ensure both basement floors were filled with light we used walk-on glass strategically throughout, allowing sunlight to travel down to the lowest level. This included a 30m2walk-on glass roof for the kitchen, which we installed using structural glass beams, so that – from above – it appeared to float.

In order to ensure both basement floors were filled with light we used walk-on glass strategically throughout
View all our work